fbpx

Transport og parkering

Parkering

Vi har parkeringspladser ved hovedindgangen på Brorsonsvej 2 og ved indkørslen på H. P. Hansensvej. Der er fri parkering. Det betyder, at du ikke skal registrere din nummerplade. Du skal dog være opmærksom på, at en del af parkeringspladsen ved indkørslen på H. P. Hansensvej tilhører Via University College. Se skiltningen på parkeringspladsen.

Transport til og fra skolen

Du kan nemt komme til og fra skolen med offentlige transportmidler. Enkelte busser kører til og fra Herning HF & VUC i løbet af dagen, og både morgen og eftermiddag kører der særskilte busser til og fra skolen.

Køreplaner

Linje 1 (Bemærk: bussen kører via Gl. Landevej)
Bybuslinje 102 (Uddannelsessteder)
Regionalbus 150 (Herning – Vildbjerg – Ørnhøj)

Ungdomskort

Som elev på en ungdomsuddannelse har du mulighed for at købe et ungdomskort. Ungdomskortet er et personligt periodekort, som giver dig ret til at rejse med offentlig transport i hele dit eget taksområde. Bor du f.eks. i Herning Kommune, kan du rejse frit i hele Midttrafik Vest (MTV), der dækker kommunerne Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer.

Med et ungdomskort har du også mulighed for at få rabat, hvis du rejser i andre takstområder.

Læs mere om ungdomskortet.

For alle elever og kursister

Aflevering af lånte materialer

Bøger og andre materialer afleveres efter brug - dvs. enten ved afslutning af det pågælende fag eller i forbindelse med udmeldelse.

Eksamens- og prøvereglement

I vores eksamens- og prøvereglement kan du bl.a. læse om til- og framelding til eksamen, mødetidspunkter, brug af hjælpemidler og hvad der sker, hvis du får uretmæssig hjælp til eksamen

Elev- og kursistråd

Læs mere om vores elev- og kursistråd

Ferieplan

Se en oversigt over hvornår skolen holder lukket, hvornår eksamensperioderne ligger, samt, hvornår vi holder sommerafslutning og dimissioner.

Forsikring

Hvis du kommer til skade på skolen, har vi ikke nogen forsikringsordning, der dækker. Læs mere om hvordan du bør være forsikret.

Office365

Som elev/kursist på Herning HF & VUC har du mulighed for at installere Office365 på din computer, tablet m.v. Se her hvilke programmer du kan installere og hvordan du kommer igang.

Studieboliger

En studiebolig / ungdomsbolig er for dig, som er under uddannelse. Læs mere om dine muligheder for at bo tæt på skolen.

Studiekort

Som elev/kursist på Herning HF & VUC har du mulighed for at oprette et studiekort hos Studiz.

Studie- og ordensregler

Herning HF og VUC har et værdigrundlag, der skal sikre, at alle kursister trives, at de udfordres og lærer så meget, som de kan. For at det kan lade sig gøre er det vigtigt, at alle overholder vores studie- og ordensregler.

Studiemiljø og faciliteter

Læs mere om kantinen, lokaler, IT på skolen og Pædagogisk Værksted.

Transport og parkering

Læs mere om offentlig transport til og fra skolen, parkering samt ungdomskort.

Vigtige datoer i skoleåret

Hvornår er der fællessamlinger, gallafest og dimission? Se en oversigt over vigtige datoer i skoleåret.

SU og SVU

Læs mere om SU og SVU har du brug for hjælp står vores SU-vejledere klar.