fbpx

Studiekort

Studiekort

Som elev/kursist på Herning HF & VUC har du mulighed for at oprette et studiekort hos Studiz. Du kan enten oprette studiekortet via Studiz’ app eller hjemmeside.

 

Sådan opretter du dit studiekort via Studiz’ hjemmeside

Hvis du ikke har en smartphone kan du også oprette dit studiekort via Studiz’ hjemmeside.

Når du har oprettet dig skal du logge ind og derefter trykke på ‘Profil’ i øverste højre hjørne. Her finder du knappen ‘Klik her for at se og printe studiekort’. Her har du mulighed for at printe dit studiekort og bruge det på lige fod med det digitale studiekort.

 

Sådan opretter du dit studiekort via Studiz’ app

Studiekortet oprettes via app’en “Studiekort og digitalt studiekort – Studiz”. App’en er gratis, og du kan finde den på App StoreGoogle Play og Windows Phone Store.

Når du har installeret app’en skal du åbne den, vælge ‘Log ind’ og derefter trykke på ‘Ny bruger’. Her skal du indtaste dine informationer og huske at vælge “Herning HF og VUC”:

Studiz app guide 1
Studiz app guide 1

Tjek at du har indtastet de korrekte informationer, og klik derefter på fortsæt.

Du sendes nu videre til UNI-Login, hvor du skal indtaste dit UNI-Login (som du har modtaget separat). Når du har indtastet korrekt UNI-Login, får du adgang til dit digitale studiekort.

Hvert halve år skal din studiestatus bekræftes igen via UNI-Login. Du vil modtage en mail fra Studiz, når dette skal gøres.

Du har nu adgang til Studiz-app’en.

Studiz app guide 2

Klik på menupunktet “Studiekort”, for at uploade billede til studiekortet. Det er meget vigtigt, at billedet er sobert og vellignende, da det skal fungere som identifikation og på klasselister.

Når du har uploadet et billede er du klar til at bruge det digitale studiekort som identifikation i butikker med studierabatter.

Studiz app guide 3

For alle elever og kursister

Aflevering af lånte materialer

Bøger og andre materialer afleveres efter brug - dvs. enten ved afslutning af det pågælende fag eller i forbindelse med udmeldelse.

Eksamens- og prøvereglement

I vores eksamens- og prøvereglement kan du bl.a. læse om til- og framelding til eksamen, mødetidspunkter, brug af hjælpemidler og hvad der sker, hvis du får uretmæssig hjælp til eksamen

Elev- og kursistråd

Læs mere om vores elev- og kursistråd

Ferieplan

Se en oversigt over hvornår skolen holder lukket, hvornår eksamensperioderne ligger, samt, hvornår vi holder sommerafslutning og dimissioner.

Forsikring

Hvis du kommer til skade på skolen, har vi ikke nogen forsikringsordning, der dækker. Læs mere om hvordan du bør være forsikret.

Office365

Som elev/kursist på Herning HF & VUC har du mulighed for at installere Office365 på din computer, tablet m.v. Se her hvilke programmer du kan installere og hvordan du kommer igang.

Studieboliger

En studiebolig / ungdomsbolig er for dig, som er under uddannelse. Læs mere om dine muligheder for at bo tæt på skolen.

Studiekort

Som elev/kursist på Herning HF & VUC har du mulighed for at oprette et studiekort hos Studiz.

Studie- og ordensregler

Herning HF og VUC har et værdigrundlag, der skal sikre, at alle kursister trives, at de udfordres og lærer så meget, som de kan. For at det kan lade sig gøre er det vigtigt, at alle overholder vores studie- og ordensregler.

Studiemiljø og faciliteter

Læs mere om kantinen, lokaler, IT på skolen og Pædagogisk Værksted.

Transport og parkering

Læs mere om offentlig transport til og fra skolen, parkering samt ungdomskort.

Vigtige datoer i skoleåret

Hvornår er der fællessamlinger, gallafest og dimission? Se en oversigt over vigtige datoer i skoleåret.

SU og SVU

Læs mere om SU og SVU har du brug for hjælp står vores SU-vejledere klar.