Transport og parkering

Transport og parkering

Hvordan kommer man til og fra skolen med offentlig transport? Hvordan undgår man parkeringsbøder på skolens parkeringspladser? Og hvad med Ungdomskortet?

 

Parkering

Vi har parkeringspladser ved hovedindgangen på Brorsonsvej 2 og ved indkørslen på H. P. Hansensvej. Der er parkeringsbegrænsning på begge parkeringspladser. Du skal være opmærksom på, at noget af parkeringspladsen ved indkørslen på H. P. Hansensvej tilhører Via University College. Se skiltningen på parkeringspladsen.

For gæster gælder:

  • At bilens registreringsnummer skal registreres i receptionen.

For elever og kursister gælder:

 

Transport til og fra skolen

Du kan nemt komme til og fra skolen med offentlige transportmidler. Enkelte busser kører til og fra Herning HF & VUC i løbet af dagen, og både morgen og eftermiddag kører der særskilte busser til og fra skolen.

Køreplaner:

 

Ungdomskort

Som elev på en ungdomsuddannelse har du mulighed for at købe et ungdomskort. Ungdomskortet er et personligt periodekort, som giver dig ret til at rejse med offentlig transport i hele dit eget taksområde. Bor du f.eks. i Herning Kommune kan du rejse frit i hele Midttrafik Vest (MTV), der dækker Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer kommuner

Med et ungdomskort, har du også mulighed for at få rabat hvis du rejser i andre takstområder.

Læs mere om ungdomskortet.