fbpx

Studievalg

Har du spørgsmål til tiden efter HF?

Har du svært ved at vælge den rigtige videregående uddannelse?

Hvis du har svært ved at vælge den rigtige videregående uddannelse, er du langt fra alene. Der er nemlig mange, der går rundt med de samme bekymringer som dig. Heldigvis kan vi hjælpe dig!

Når du skal vælge uddannelse, kan du aldrig være sikker på, at du tager det rigtige valg. Det er også grunden til, at der er mange, der foretager et skift under uddannelse. Dog kan du komme den rigtige videregående uddannelse nærmere, hvis du går efter dine drømme. Det betyder, at du skal vælge en uddannelse ud fra de ønsker, du har for din fremtid. 

Det er vigtigt, at du er realistisk omkring, hvilke uddannelser du kan blive optaget på.

Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at finde ud af, hvilke jobs der passer til dine interesser, kompetencer og drømme.

 

Book tid hos en studievejleder

Det kan være en fordel at booke tid hos en studievejleder, der kan lede dig i den rigtige retning. På den måde kan du få en snak om dine ønsker for fremtiden, og måske er det præcis den snak, der giver dig et bedre billede af, hvilken videregående uddannelse du bør vælge. 

Her på HF får vi jævnligt besøg af Birgitte Haubjerg fra Studievalg Danmark, Center Midt- og Vestjylland. Hun tilbyder individuel vejledning, og det er muligt at booke en samtale med hende uanset årgang.

Besøg www.studievalg.dk eller book din vejledning med Birgitte på www.studievalg.dk/book. Her er alle dine spørgsmål om uddannelse vigtige og velkomne – store som små. Så hold dig ikke tilbage!

Birgitte tilbyder desuden kollektiv vejledning om videregående uddannelse for alle årgange i løbet af skoleåret. Derfor kommer du også til at hilse på hende.

En studievejleder vejleder om:

  • Videregående uddannelse
  • Optagelse
  • Tvivl og valg
  • Adgangskrav
  • Kvote 1 og 2
  • Supplering
  • Sabbat
  • Job og karriere
  • Erhvervsuddannelse
  • Efteruddannelse

Hvis Birgitte ikke er på skolen, når du har brug for vejledning, er du velkommen til at sende en mail.

Og husk! Du kan også booke vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student. Studievalg Danmark træffes også på mail, telefon og Skype. Se mere på studievalg.dk.

Birgitte Haubjerg

Studie- og karrierevejleder
bih@studievalg.dk

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os, skrive til os eller bestille en tid hos en af vores studievejledere.

Vi er klar til at hjælpe dig videre.

Nyttige Links

Studievalg Midt- og Vestjylland på Facebook
Studievalg Midt- og Vestjyllands hjemmeside
UG.dk og UG.dk/inspiration – værktøjer til inspiration
SU.dk – Statens Uddannelsesstøtte
Optagelse.dk – Søg om optagelse på en videregående uddannelse
Gribverden.dk – Om udlandsmuligheder