fbpx

Studievalg

Har du spørgsmål til tiden efter HF?

Har du svært ved at vælge den rigtige videregående uddannelse?

Hvis du har svært ved at vælge den rigtige videregående uddannelse, er du langt fra alene. Der er nemlig mange, der går rundt med de samme bekymringer som dig. Heldigvis kan vi hjælpe dig!

Når du skal vælge uddannelse, kan du aldrig være sikker på, at du tager det rigtige valg. Derfor skifter mange unge uddannelse undervejs. Hvis du vælger uddannelse ud fra de ønsker, du har for din fremtid – og ud fra dine interesser – er der større sandsynlighed for, at du vælger rigtigt første gang. 

Brug tid på at finde ud af, hvilke jobs der passer til dine interesser, kompetencer og drømme. Og undersøg, hvilke uddannelser du kan blive optaget på, så du ikke søger ind forgæves.

Book tid hos en studievejleder

Du er meget velkommen til at booke tid hos en af vores studievejleder. De kan hjælpe dig med at finde dit rette spor ved at tale med dig om dine ønsker for fremtiden. Måske bliver du også selv klogere på, hvilken videregående udannelse der kunne være noget for dig, når du taler med din studievejleder.

Her på HF får vi ofte besøg af Birgitte Haubjerg fra Studievalg Danmark, Center Midt- og Vestjylland. Hun tilbyder individuel vejledning, og det er muligt at booke en samtale med hende, uanset hvilken årgang du er fra.

Besøg www.studievalg.dk eller book din vejledning med Birgitte på www.studievalg.dk/book. Her er alle dine spørgsmål om uddannelse vigtige og velkomne – store som små. Så hold dig ikke tilbage!

Birgitte tilbyder desuden kollektiv vejledning om videregående uddannelse for alle årgange i løbet af skoleåret. Der kommer du også til at hilse på hende.

En studievejleder vejleder om:

  • Videregående uddannelse
  • Optagelse
  • Tvivl og valg
  • Adgangskrav
  • Kvote 1 og 2
  • Supplering
  • Sabbat
  • Job og karriere
  • Erhvervsuddannelse
  • Efteruddannelse.

Hvis Birgitte ikke er på skolen, når du har brug for vejledning, er du velkommen til at sende en mail.

Og husk! Du kan også booke vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student. Du kan fange Studievalg Danmark på mail, telefon og Zoom. Se mere på studievalg.dk.

Birgitte Haubjerg

Studie- og karrierevejleder
bih@studievalg.dk

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os, skrive til os eller bestille en tid hos en af vores studievejledere.

Vi er klar til at hjælpe dig videre.

Nyttige Links

Studievalg Midt- og Vestjyllands hjemmeside
UG.dk og UG.dk/inspiration – værktøjer til inspiration
SU.dk – Statens Uddannelsesstøtte
Optagelse.dk – Søg om optagelse på en videregående uddannelse
Gribverden.dk – Om udlandsmuligheder