HF-enkeltfag

Sammensæt selv dine fag, så de passer til den uddannelse, som du skal i gang med bagefter.

 

HF-enkeltfag

HF-enkeltfag er almene gymnasiale fag, der giver adgang til en lang række videregående uddannelser. Undervisningen foregår på C-, B- eller A-niveau, hvor A er det højeste.

Du kan tage et enkelt fag, kombinere flere fag eller få en hel HF-uddannelse på 2 år, 3 år eller 4 år – i det tempo som passer dig. På den måde skræddersyr du et skema, der matcher dit liv og din hverdag.

Derudover har vi HF-pakker, der kvalificerer dig til at søge om optagelse på en række mellemlange videregående uddannelser samt netundervisning, hvor du følger undervisningen virtuelt.

Krav og muligheder
Da vi er en stor uddannelsesinstitution, har vi mange fag at vælge imellem. Tal med en studievejleder om netop dine muligheder.

For at blive optaget på HF og tage et enkelt fag skal du normalt have bestået dansk fra 10. klasse. Ønsker du en hel HF-eksamen, skal du have bestået flere fag på 9. eller 10. klasses niveau. Klik her for at læse mere om de præcise krav.

Mangler du en gymnasial uddannelse? På HF-enkeltfag kan du tage en hel HF-uddannelse på 2 eller 3 år. Hør Mette fortælle om hvordan.

Hør mere om dine muligheder

Tilmeld dig online