Studievejledning

Studievejledning

Tilmelding
Dit første møde med studievejledningen forgår ved tilmeldingen, hvor du sammen med studievejlederen søger at få tilrettelagt et så hensigtsmæssigt studieforløb som muligt. Klik her for at bestille tid. Du  er også velkommen til at bestille en tid på telefonnr. 96 27 62 00.

Adgangskrav
Undervisningen er for alle over 25 år. Er du ledig og på dagpenge eller kontanthjælp, har du som regel mulighed for at deltage i vores tilbud efter aftale med din A-kasse eller jobcentret.

Er du under 25 år kan du deltage, hvis du opfylder et af disse punkter:

  • Du modtager ikke offentlige ydelser eller du arbejder min. 20 timer om ugen.
  • Du har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, men ønsker faglig opkvalificering.
  • Du er på barsel med dagpenge.

Vejledning under uddannelsen

Under uddannelsen kan du søge råd i studievejledningen i en lang række situationer, der har betydning for din gennemførelse af uddannelsen. Der kan være tale om studiemæssige og økonomiske problemer, men også om sociale og personlige forhold i relation til uddannelsen.

Opstår der problemer, er det vigtigt du kontakter studievejledningen så hurtigt som muligt. Studievejledningen kan også være behjælpelig med henvisning til elevcoach eller psykolog.

Vejledning om videreuddannelse
I studievejledningen kan du få hjælp til at finde vej i uddannelsessystemet, hvilke krav der stilles for optagelse osv. I studievejledningen kan du også finde et bredt udvalg af informationsmaterialer om det videre uddannelsessystem og om jobmuligheder.

Hør mere
om dine
muligheder