Mikkel er tidligere fuldtidskursist på ordblindeundervisning og er i dag i lære som slagter. Han bliver færdig med sin uddannelse i 2016.

Jeg har gået i specialklasse det meste af min folkeskoletid, men det var først da jeg startede på Herning HF & VUC, at jeg virkelig lærte noget. Her har jeg fået intens træning, og underviserne har været gode til at tage udgangspunkt i mine interesser og brugt dem som indgangsvinkel til undervisningen.

Undervisningen på Herning HF & VUC har betydet næsten alt for mig. Jeg har udviklet mig meget både fagligt og personligt, og jeg nu både i gang med en uddannelse og med at hjælpe andre med at komme videre i stedet for at give op undervejs.

Jeg kan kun anbefale andre ordblinde at tilmelde sig ordblindeundervisningen på Herning HF & VUC. Det vil gøre ondt samt koste blod, sved og tårer, men det er det hele værd. Det gælder bare om at klø på.