Studiemiljø og faciliteter

Studiemiljø og faciliteter

Vores studiemiljø og faciliteter er en vigtig del af hverdagen på Herning HF & VUC. Vi tilbyder bl.a.:

 

Café Brorson

Vores dejlige kantine er et centralt rum på skolen og et naturligt samlingssted i dagtimerne. I Café Brorson finder du et spændende udvalg af lette retter, salatbuffet, sandwich, dagens ret og meget mere. På infoskærmen i kantinen kan du se ugens menu.

Morgenmad
I tidsrummet fra kl. 7.30 – 8.00 kan du løbe morgenmad i kantinen for bare 10 kr.

Åbningstider
Kantinen er åben alle hverdage fra 7.30 – 13.45.

Undervisningslokaler og studieområder

I alle undervisningslokaler er der naturligvis adgang til trådløst netværk samt interaktive tavler. Vores musiklokale og naturfagslokaler er nyrenoverede og har alt det udstyr, der er brug for i undervisningen.

Vores bygninger byder på forskelligartede læringsrum med mulighed for fordybelse, koncentration, variation, dialog, kreativitet og bevægelse.

Udover undervisningslokaler byder vores bygninger også på åbne områder med plads til gruppearbejde og socialt samvær. Vores store atrium, hvor de forskellige etager er forbundet med trapper og gangbroer, indbyder elever og kursister til at mødes på tværs af klasser og uddannelser.

IT på skolen

For at få adgang til vores trådløse netværk skal du installere programmet Tryllehat. Udenfor døren til IT-afdelingen (lokale A202) er der et USB-stik, hvor du kan hente programmet. Når du har installeret Tryllehat skal du bruge dit UNI-login for at logge på. Du kan bruge Tryllehat til Windows PC, Windows Tablet og Macbooks.

Du får dit eget personlige netværksdrev (P-drev), når du logger dig på vores trådløse netværk. Det er en god idé at gemme dine dokumenter på One Drive eller P-drevet, så du også har dem, hvis du skulle være så uheldig, at din PC går i stykker.

Via internettet må der kun hentes filer og data, som er lovlige og ikke er beskyttet af ophavsret. Det er forbudt at sælge, udlåne eller videregive ulovlige programmer, film eller billeder.

Hvis du har problemer med at logge på vores trådløse netværk, har glemt dit UNI-login, ikke kan logge på Ludus Web eller har brug for hjælp til vores IT-udstyr, er du velkommen til at henvende dig i IT-afdelingen.

Ludus Web
Vi bruger Ludus Web til skemaer, opgaver, fraværsregistrering og meddelelser. Husk at logge på Ludus Web dagligt, så du kan holde dig orienteret om lektioner, opgaver og meddelelser. Vi bruger af og til Ludus Web til at udsende SMS’er. Husk derfor at give Administrationen besked, hvis du får et nyt mobiltelefonnummer.

Pædagogisk Værksted

På Pædagogisk Værksted får du udleveret de bøger, du skal bruge i undervisningen. Det er også her, du kan kopiere, printe og købe relevante materialer til dit studie.

Pædagogisk Værksted er åbent:

Mandag til torsdag: 08.00 – 14.30
Fredag: 08.00 – 12.30