fbpx

Studietur og ekskursioner

Studietur og ekskursioner

På andet år af HF-uddannelsen kommer du på en studietur, hvor temaet for studieturen tager udgangspunkt i 1-2 af FN’s verdensmål for den destination, studieturen går til. Vi rejser altid miljøvenligt, fx tog eller bus – aldrig fly. 

Du får mulighed for at vælge mellem et antal destinationer, og du kommer til at være sammen med andre elever på tværs af klasserne ud fra dit valg af destination/verdensmål. Der vil som minimum være 20 elever pr. destination. 

Studieturene ligger i uge 38, og der er en maksimum egenbetaling på 3.200 kr., som dækker transport, overnatning, entrebilletter og forplejning. Egenbetalingen opdeles som oftest i 3 rater, så du ikke skal af med så meget på én gang. Hver rate indbetales via skolens Webshop. 

Hvis du af helt særlige omstændigheder ikke har mulighed for at deltage i studieturene, skal du i rejseugen lave en opgave med udgangspunkt i ét af de samme verdensmål som årets rejsemål omhandler. Opgaverne stilles af rejselærerne, og din besvarelse skal efterfølgende godkendes af rejselærerne. Du skal beregne ca. 25 timer til opgaven.

Ekskursioner

I henhold til BEK nr 401 af 09/04/2019 kan der forekomme egenbetaling til ekskursioner.