fbpx

Selvstuderende

Tilmeld dig prøver på HF-enkeltfag uden at have fulgt undervisningen.

Ønsker du en HF-eksamen eller at tage HF-enkeltfag uden af følge undervisningen i Herning? Så er det også en mulighed.

Som selvstuderende kan du tilmelde dig prøver på HF-enkeltfag uden at have fulgt undervisningen. Det betyder, at du selv har ansvaret for det faglige forløb. Det kræver lidt ekstra arbejde, men det kan sagtens lade sig gøre. For at kunne gå op til prøverne i HF-enkeltfag skal du:

Tilmelding til prøver sker i HFe-studievejledningen inden nedenstående dato:

For at kunne gå til eksamen i biologi, fysik, geografi og kemi skal du have gennemført et laboratoriekursus i faget. Tilmeldingsfristen for laboratoriekurser er 25. februar 2020 (for sommereksamen 2020). Læs mere om laboratoriekurser i boksen til højre.

Bemærk: Der opkræves et gebyr pr. fag. Du kan se priserne her.

Der er flere måder at komme i gang. Skal vi hjælpe dig videre?

Ring til os eller book tid hos en studievejleder – så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

96 27 62 00
Bestil tid ved en studievejleder

OBS!

I fagene biologi, fysik, geografi og kemi skal du deltage i et laboratoriekursus, med mindre du tidligere har deltaget i et undervisningsforløb og har godkendte rapporter og journaler. Hvis du ikke har lavet rapporterne, skal du selv sørge for at tilmelde dig til de relevante laboratoriekurser, der afholdes på Aarhus HF & VUC. Laboratoriekurserne afholdes typisk i foråret.

Læs mere om laboratoriekurser på Aarhus HF & VUC’s hjemmeside.

For at vejleder i god tid kan forberede eksamensspørgsmål, skal du senest 1. maj give vejleder samtlige rapporter og journaler.