Mission og vision

Mission

Herning HF & VUC’s tilbyder kvalitetsuddannelse der rækker fra grundlæggende undervisning til fag på gymnasialt niveau.

Vi sikrer, at elever og kursister opnår kompetencer, der gør dem klar til videre uddannelse.

Vi understøtter elever og kursister i at blive personligt stærke og reflekterende, demokratiske samfundsborgere.

Vision

Vi er skole for unge, der er nysgerrige på deres fremtid og har lyst til viden, og en skole for voksne, der er på vej til en ny fremtid.

Vi er en skole, der hylder mangfoldighed og styrker hver enkelt elev og kursist i troen på egne evner.

Vi er en skole som gennem et særligt fokus på den enkeltes læringsprogression, sikrer at alle elever og kursister uanset fagligt udgangspunkt bliver udfordrede.

Vi er en grøn skole, der tager ansvar og bidrager til en bæredygtig udvikling.