fbpx

Om skolen

Velkommen til Herning HF & VUC

Du kan blive lige det, du vil. Det er en vending, de fleste genkender fra barndommen. Det er på samme tid en vending, som måske har ført spekulationer om fremtiden med sig, fordi der er så mange muligheder og retninger at gå i.

På Herning HF & VUC ved vi, at det kan være svært at vælge, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af nærværende undervisning, der alt sammen har samme formål: at vejlede og klæde dig godt på til videre uddannelse – uanset udgangspunktet. Hos os kan du komme hurtigt videre ved at tage en 2-årig HF-uddannelse, HF-enkeltfag, almen voksenuddannelse, forberedende voksenundervisning eller  ordblindeundervisning.

Herning HF & VUC er en moderne skole, som har til huse centralt i byen. Her er der både plads til socialt samvær og fordybelse, men vigtigst af alt er der plads til, at du kan være dig selv. Uanset, hvem du er. Hos os vil du møde velforberedte og engagerede undervisere, der fokuserer på den enkelte studerendes niveau, udfordringer og behov.

Vi tilbyder din vej videre, så du hurtigt og målrettet kan blive præcis det, du vil – også selvom, du ikke helt ved, hvad det er endnu.

Vi har et stort udbud af uddannelser og kurser:

  • 2- årig HF-uddannelse
  • 2-årig HF-uddannelse for unge med Aspergers syndrom
  • HF-enkeltfag på gymnasialt niveau
  • AVU (Almen voksenuddannelse) svarer til folkeskolens 9. og 10. klasse
  • FVU (Forberedende voksenundervisning) dansk og matematik på grundlæggende niveau
  • Ordblindeundervisning
  • Virksomhedsrettede kurser

På det 2-årige HF går der ca. 390 unge elever, mens ca. 570 voksne i alle aldersgrupper i ugens løb fylder VUC-holdene.

Vær med til at udvikle skolen

Mange gode ideer kommer fra brugerne. Vi er derfor meget interesserede i at høre fra dig, hvis du har kommentarer eller ideer til, hvordan Herning HF & VUC kan gøres bedre. Send en mail til: info@hhfvuc.dk.