Onsdag den 11. oktober havde de fire FVU-fuldtidshold besluttet sig for at varme op til efterårsferien med en udflugt til Løvbakke Dyrehave og Gullestrup Kirke.

Vi havde heldigvis valgt en god dag til turen, for det var tørvejr og solskin. Vi startede dagen med kaffe, te og kage på naturskolen. En lille morgensang blev det også til. Dernæst var der gåtur rundt i dyrehaven med opgaver, der skulle løses. Kursisterne gik i grupper og skulle fotografere bestemte ting, de mødte undervejs. Og så håbede vi selvfølgelig på, at alle kunne se dådyr. Det lykkedes for nogle.

Efter et par timers gåtur i området, kørte vi til Gullestrup Kirke, hvor Sanne Høygaard fortalte lidt om kirkens historie. Organisten var der også. Først spillede hun Nu falmer skoven trindt om land, mens vi sang til. Dernæst spillede hun tre stykker på orglet. Til slut spillede hun Godmorgen lille land på flygel, igen til fællessang. Dagen sluttede af med madpakker i sognehuset.

Torsdag havde vi sat tid af i 5 lektion til at lave plancher med udflugtens billeder. Det kom der nogle meget flotte plancher ud af.