Opgaverne er i samarbejde med de øvrige køkkenmedarbejdere:

  • Hjælp til tilberedning af både kolde og varme retter
  • Tilberedning af salat og grøntsager til salatbar
  • Opvask, oprydning og lettere rengøring
  • Kasseekspedition
  • Servering ved arrangementer

Af vores nye medarbejder forventer vi at du:

  • deltager i alle opgaver i tilknytning til køkkenet
  • udviser ansvarsfølelse og engagement i arbejdets udførelse
  • er mødestabil
  • er bevidst om sund kostpolitik
  • er god til at bevare overblikket, kan arbejde under pres og har en god fysik
  • er servicemindet og imødekommende
  • kan lide samværet med unge mennesker
  • kan yde den bedste service og skabe et godt miljø for elever, gæster og personale

Stillingen er på 25 timer om ugen, men der mødes ind 27,5 timer pr. uge og så har man fri i alle skoleferier. Den daglige arbejdstid er som udgangspunkt kl. 8.30 – 14.00

Aften- og weekendarbejde kan i mindre omfang forekomme.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Tiltrædelse: 1. august 2019.

Der er tale om en fast stilling, men du er også velkommen til at søge hvis du har et sabbatår efter din studentereksamen eller lignende. Du skal dog være villig til at arbejde min. et skoleår. Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte kantineleder Tina Damsgaard Jensen, tlf. 2728 2256.

Du skal uploade din ansøgning sikkert vha. formularen: herninghfogvuc.dk/sikker eller på vores hjemmeside www.herninghfogvuc.dk under kontakt. I emnefeltet skal du vælge ”Jobansøgninger”.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 21. maj 2019 kl. 12.

Medmindre du giver os besked om andet, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder med henblik på at genoptage ansættelsesprocessen, hvis vi får behov for det inden for dette tidsrum.

Klik her for at læse mere om behandling af personoplysninger når du søger en stilling på Herning HF & VUC.