Torsdag den 18. januar klokken 19 – 21 slog Herning HF & VUC dørene op til en velbesøgt informationsaften om det 2-årige HF.

Både forældre og forhåbentlig kommende elever kiggede forbi til et par timer, hvor de fik et indblik i hvad HF er, hvilke HF-fagpakker vi tilbyder og for de kommende elevers vedkommende – hvorfor de skal tilbringe 2 år af deres liv sammen med os.

Efter et kort oplæg om Herning HF & VUC var der mulighed for at stille spørgsmål til nuværende elever, studievejledere og lærere for at få et indblik i, hvordan det er at være elev på Herning HF & VUC. Spørgelysten var stor, og forhåbentlig gik alle lidt klogere hjem omkring optagelseskrav, HF-fagpakker og studielivet på skolen. Som noget nyt var Lejehuset.dk også til stede, så der var også mulighed for at stille spørgsmål om og endda blive skrevet op til en studiebolig.

Hvis du ikke nåede forbi informationsaftenen kan du læse mere om vores HF-fagpakker her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at ringe på telefonnr. 96 27 62 00 eller bestille en tid hos vores studievejledere for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere om: