FVU underviser i dansk, vikariat
Til et vikariat i perioden 1. november 2018 – 30. juni 2019 søger vi en lærer, der har kompetencer til at undervise inden for Forberedende Voksenundervisning i dansk. Målgruppen er primært tosprogede kursister.

Stillingen indebærer aftenundervisning en aften om ugen og er normeret til 80%.

Du skal have taget uddannelsen til FVU-lærer inden for dansk.

Herning HF & VUC er en dynamisk og udviklingsorienteret uddannelsesinstitution. Skolen rummer et 2-årigt HF-kursus, HF for unge med Aspergers syndrom, HF-enkeltfag, Almen Voksenuddannelse, Forberedende Voksenundervisning og Ordblindeundervisning. Vi har ca. 800 årselever og 130 engagerede medarbejdere. De forskellige uddannelser i huset giver dig store muligheder for faglig og pædagogisk udvikling.

Skolen lægger vægt på rummelighed, faglighed og mangfoldighed, og vores målsætning er at skabe en skole, hvor unge og unge voksne i et anerkendende miljø får mulighed for udvikling, dannelse og uddannelse.

Vi forventer, at du har et ønske om at indgå i et uddannelsesmiljø, hvor teamsamarbejde og udvikling er en naturlig del af hverdagen. Du har pædagogisk engagement og lysten til at være sammen med både voksne og unge mennesker.

Du kan finde yderligere information om skolen her på hjemmesiden.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte AVU-uddannelseschef Kenneth Holm på tlf. 50 71 51 72.

Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Ansøgningen sendes til jobmail@hhfvuc.dk.

Ansøgningsfrist: Fredag den 12. oktober 2018 kl. 12.00.

 

Medmindre du giver os besked om andet, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder med henblik på at genoptage ansættelsesprocessen, hvis vi får behov for det inden for dette tidsrum.

Klik her for at læse mere om behandling af personoplysninger når du søger en stilling på Herning HF & VUC.