Vi mangler en årsvikar til matematik på c-niveau. Der er tale om en deltidsstilling på 20% fra uge 44 frem til sommerferien. Derudover søger vi en underviser til biologi på c-niveau fra den 3. januar 2019 frem til sommerferien.

Herning HF & VUC er en dynamisk og udviklingsorienteret uddannelsesinstitution med ca. 800 årselever og 130 engagerede medarbejdere.
Skolen rummer et 2-årigt HF-kursus med 15 klasser, heraf en HF-klasse for unge med Aspergers syndrom. Endvidere udbyder skolen HF-enkeltfag, Almen Voksenuddannelse, Forberedende Voksenundervisning og Ordblindeundervisning. De forskellige uddannelser i huset giver dig store muligheder for faglig og pædagogisk udvikling.

Skolen lægger vægt på faglighed, initiativ, demokrati og ansvar. Vi forventer, at du har et ønske om at indgå i et uddannelsesmiljø, hvor teamsamarbejde og udvikling er en naturlig del af hverdagen.

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte rektor Anne Vandsø Madsen på tlf. 20 44 30 26 eller uddannelseschef Dorte Wille på tlf. 22 79 96 39.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Mail din ansøgning til jobmail@hhfvuc.dk senest den 22. oktober kl. 12.00.

 

Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge. 

Du kan finde yderligere information om skolen på her på hjemmesiden.

Medmindre du giver os besked om andet, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder med henblik på at genoptage ansættelsesprocessen, hvis vi får behov for det inden for dette tidsrum.

Klik her for at læse mere om behandling af personoplysninger når du søger en stilling på Herning HF & VUC.