Trine er tidligere ordblinde-kursist, og går i dag på Social- og Sundhedsskolen. Trine vil gerne være pædagog og arbejde med udsatte børn.

Undervisningen på Herning HF & VUC har gjort, at jeg nu elsker at gå i skole. I ordblindeundervisningen er der fokus på de udfordringer vi har, og kursisterne hjælper hinanden meget. Vi er alle i samme båd, og man får et fantastisk sammenhold når man har et fælles mål. Jeg er blevet bedre til at læse og skrive, og jeg kan nu se engelske film fordi jeg kan læse underteksterne. Jeg ville ønske folkeskolen var som VUC.

De tekniske hjælpemidler er blevet en vigtig del af min hverdag, og jeg bruger dem både i undervisningen og på Facebook.

Undervisningen på Herning HF & VUC har betydet, at jeg er startet på min uddannelse og jeg har fået en tro på mig selv, som jeg ikke har haft før. Jeg er blevet mere målrettet og mere sikker på mig selv.