Hue-begivenhed på HF-enkeltfag

Vi glæder os til at jer til en hue-begivenhed 22. juni kl. 09.00 – 09.45, når karaktererne offentliggøres, så I kan få en festlig afslutning sammen med jeres pårørende og de øvrige enkeltfagskursister, som også skal have studenterhue på i år.

Af sundhedshensyn er det nødvendigt at reservere bord til begivenheden på mail til info@hhfvuc.dk. Tilmelding skal ske senest torsdag den 18. juni. I kan invitere op til 3 gæster. I er meget velkomne til at medbringe drikkevarer og snacks, så I får en hyggelig fejring af jeres sidste eksamen. På festligt gensyn.

Huedage på det 2-årige HF

Vi glæder os til at se jer til nogle festlige huedage den 22., 23. og 24. juni. Når I kommer ud fra jeres mundtlige eksamen, kommer det til at foregå i Festsalen eller Multirummet, hvor der er reserveret et bord til jer og jeres gæster. I må have 3 gæster med, og I er meget velkomne til at blive ved det reserverede bord i op til 45 minutter, hvorefter bordet bliver ryddet og rengjort til næste elev. Der vil være tydelig skiltning på bordene, så I kan se, hvor I skal være. I er meget velkomne til at medbringe drikkevarer og snacks, så I får en hyggelig fejring af jeres sidste eksamen. På festligt gensyn.

Dimission

Årets dimission for afgangseleverne på 2-årigt HF og HF-enkeltfagselever med en fuld HF-eksamen finder sted torsdag den 25. juni. I henhold til retningslinjerne fra Undervisningsministeriet skal dimissionerne i år finde sted klassevis. Vi tager derfor hele dagen i brug, så I kan få jeres dimission, før I starter på sommerferien.

Dimissionen vil vare 1 time og blive afviklet på denne måde:

  • Sang, dimissionstale og overrækkelse af eksamensbeviser, ca. 30 minutter
  • Fotografering af klassen, ca. 10 minutter
  • Champagne og kransekage, ca. 20 minutter

I må hver især medbringe op til 3 gæster. I lokalet vil der være markeringer, som tydeligt angiver, hvor I og deres gæster skal sidde.

Tidsplan for klasserne

Kl. 08.30 2.a
Kl. 09.30 2.o
Kl. 10.30 2.p
Kl. 11.30 2.q
Kl. 13.00 2.r
Kl. 14.00 2.s
Kl. 15.00 2.t
Kl. 16.00 2.u
Kl. 17.00 HF-enkeltfag

Vi beder om, at I og jeres gæster ankommer 5-10 minutter før hvert starttidspunkt.

HUSK de generelle corona-regler:

  • Vask hænderne eller brug håndsprit ved ankomst til skolen
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram
  • Host eller nys i engangslommetørklæde eller i albuebøjningen
  • Mød ikke op, hvis I har symptomer på COVID-19