Studievejledning

Studievejledning

På Herning HF ser vi din uddannelse som et fælles projekt. Her handler det ikke blot om at blive til noget. Det handler om at blive til nogen. Derfor tilbyder vi også allerede inden studiestart hjælp fra vores studievejledning.

Har du spørgsmål til optagelse, fagpakker eller studielivet på Herning HF, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente hold af studievejledere. De er klar til at guide dig til de rette valg, som sikrer dig både faglig og personlig udvikling på Herning HF. Bestil en tid i studievejledningen og få en snak om dine muligheder.

Tilmelding til det 2-årige HF
Tilmelding til det 2-årige HF foregår på www.optagelse.dk. Ansøgningsfristen er den 1. marts.

Hvis du ikke kommer direkte fra en 9. eller 10. klasse, skal du:

Husk eksamensbeviser og medbring dit NemID så din ansøgning evt. kan laves i forbindelse med samtalen.

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder for at høre om ledige pladser.

Tilmelding til HF-enkeltfag
Du kan blive optaget på HF-enkeltfag ved at tilmelde dig de ønskede fag via skolens webshop.

Du kan også tilmelde dig i forbindelse med en samtale med en studievejleder, så du er sikker på, at dit kursusforløb passer med dine ønsker, forudsætninger og behov. Klik her for at bestille tid i studievejledningen. Du  er også velkommen til at bestille en tid på telefonnr. 96 27 62 00.

Husk at medbringe dokumentation for tidligere aflagte prøver/eksamen i digitaliseret form på et USB-stik til optagelsessamtalen samt betalingskort eller MobilePay.

Klik her for at læse mere om adgangskravene på HF-enkeltfag.

Vejledning under uddannelsen

Under uddannelsen kan du søge råd i studievejledningen i en lang række situationer, der har betydning for din gennemførelse af uddannelsen. Der kan være tale om studiemæssige problemer, men også om sociale og personlige forhold i relation til uddannelsen. Opstår der problemer, er det vigtigt at du kontakter studievejledningen så hurtigt som muligt. Studievejledningen kan også være behjælpelig med henvisning til vores elevcoach.

Klik her for at bestille tid i studievejledningen.

Book en tid til vejledning eller et besøg hos en studievejleder