Tilmelding og priser

Sådan kommer du i gang.

Tilmelding

Tilmelding
For at blive optaget på Netundervisning skal du have afsluttet folkeskolens 10. klasse (eller tilsvarende) i dansk med tilfredsstillende resultat, og der skal være gået mindst et år, siden du har afsluttet det. Disse er de eneste krav for optagelse på en lang række HF-fag.

Du kan tilmelde dig netundervisning online eller ved en samtale med en studievejleder. Klik her for at bestille tid i studievejledningen. Du  er også velkommen til at bestille en tid på telefonnr. 96 27 62 00.

Tilmeldingsfrister
Du kan blive optaget to gange om året. Tilmeldingsfristerne i skoleåret 2020/21 er:

  • den 17. august, informationsmøde afholdes den 24. august kl. 15.30 – 16.30*
  • den 18. januar, informationsmøde afholdes den 25. januar kl. 15.30 – 16.30*

I forbindelse med opstart afholder vi et informationsmøde, hvor du kan få praktiske oplysninger om netundervisningen og møde IT-afdelingen, hvis du har problemer med log-in. Jo senere i et forløb, du tilmelder dig, jo kortere tid har du til at gennemgå stoffet – du skal læse samme mængde uanset, hvornår du tilmelder dig. Du kan naturligvis også melde dig til i god tid før, du ønsker at starte.

*Mediefagskursister samles efter informationsmøde for at tale om workshops (laboratoriekursus).

Bemærk: Når du er tilmeldt Netundervisning er du automatisk tilmeldt eksamen.

Priser

Ved optagelse på Netundervisning er der en deltagerbetaling. Nedenstående gebyrer gælder kursister, som ikke i forvejen har en videregående uddannelse. Har du det, kan du se prisen her.

Klik her for at se en liste over videregående uddannelser.

Pris: 550 kr.

Biologi, dansk, engelsk, geografi, historie, idræt, kemi, matematik, mediefag, psykologi, religion, samfundsfag og tysk.

Alderspensionister og efterlønnere skal betale ovennævnte gebyrer samt yderligere kr. 750,- pr. fag.

Book en tid til vejledning eller et besøg hos en studievejleder