Kursustilbud

I vores kursustilbud kan du se, hvornår du kan tage de enkelte fag.

HF-enkeltfag, daghold

Som daghold på HF-enkeltfag tilbyder vi en række fag.

Klik her for at se vores kursustilbud for skoleåret 2019-20. Undervisningen foregår i perioden 15. august 2019 til 15. maj 2020.

 

Bemærk: Tilmeldingen til næste skoleår er åbnet.

Planlæg en samlet HF-eksamen

Vil du gerne have en samlet HF-eksamen i løbet af de næste år? Klik her for at hente vores skema til brug ved planlægning af en hel HF-eksamen.

I skemaet skal du sætte kryds ud for de fag, som du regner med at du vil have. I vores udbudsplan kan du se hvornår fagene typisk ligger (med forbehold for ændringer). Der er nogle fællesfag du skal have – de ligger i første kolonne. I anden kolonne står dine valgfag. Skemaet tæller automatisk sammen, og når det samlede antal er markeret med grønt har du det rigtige antal timer.

Fagpakker

Hvis du ikke har en gymnasial ungdomsuddannelse, men fx en erhvervsuddannelse, kan du indenfor flere mellemlange uddannelser, typisk professionsbacheloruddannelserne, supplere din uddannelse med et antal HF-fag og søge ind på netop den uddannelse, du drømmer om.

Klik her for at læse mere om vores fagpakker.

Mangler du en gymnasial uddannelse? På HF-enkeltfag kan du tage en hel HF-uddannelse på 2 eller 3 år. Hør Mette fortælle om hvordan.

Hør mere om dine muligheder

Tilmeld dig online