fbpx

HF ambassadører

På HF har vi elevambassadører fra HF-klasserne. Vi tilstræber at have ambassadører fra hver klasse. De repræsenterer skolen og skolens værdier:

Faglighed
Respekt
Initiativ
Demokrati
Ansvarlighed

Vi benytter ambassadørerne, fordi vi har erfaring for, at potentielle og kommende elever og deres forældre helst vil høre om skolen fra eleverne selv.

Opgaver
Vi bruger elevambassadørerne til blandt andet:

  • Informationsmøder, hvor eleverne fx står ved stande og fortæller om en HF-fagpakke, det sociale miljø, IT-rygsæk, viser rundt på skolen eller lignende.
  •  Uddannelsesmesser og lignende, hvor skolen præsenterer vores uddannelsestilbud på HF.
  • Velkomstmøde til nye HF-elever.
  • Velkomstguider ved start på nyt skoleår.
  • Deltagelse ved brobygningsforløb for 8. og 10. klasser.
  • Fotoseancer, udtalelser, videoklip mv. til brochurer, hjemmeside, Facebook og YouTube.
  • Andre repræsentative opgaver, som pludseligt opstår (kunne være politikerbesøg mm.)

Kompetencer
Vi har brug for forskellige kompetencer til forskellige opgaver, fx holde et kort oplæg med eller uden en præsentation, guide på rundvisning eller bemande en informationsstand.

Hvor ofte?
Når der er opgaver, vil vi typisk spørge rundt i ambassadørkredsen, hvem der kan være med, men forvent 3-4 opgaver i løbet af et skoleår.

Hvis der er interesse for det, vil vi gerne give ambassadørerne administratorrettigheder til at lægge små videoklip, selfies, snaps mv. fra hverdagen på skolens officielle Facebook-side, Instagram eller YouTube.

What’s in it for me?
Først og fremmest erfaring. Desuden får alle ambassadører et bevis på, at de har repræsenteret Herning HF & VUC. Beviset kan vedlægges ansøgninger til videregående uddannelse. Vi honorerer også ambassadørerne indsats med ét eller andet (fastlægges i løbet af skoleåret) som tak for hjælpen.