Anne-Mette Thorøe er ny rektor på Herning HF & VUC

Hans Henrik Okstrøm, formanden for bestyrelsen på Herning HF & VUC, kan med glæde meddele, at Anne-Mette Thorøe erstatter den afgående rektor Anne Vandsø Madsen.

Der har været tale om en god proces med 21 ansøgere. Hans Henrik Okstrøm understreger, at det har været et spændende forløb frem til udvælgelsen af den nye rektor, fordi mange kandidater er endog meget kvalificerede.

Anne Vandsø Madsen går på pension efter 10 gode år på posten, hvor skolen har været præget af fremgang og pædagogiske landvindinger. Anne-Mette Thorøe tiltræder 1. juni og har efter pinsedagene sin første arbejdsdag med velkomst og præsentationer.

Mange præsentationer behøves nok ikke, da Anne-Mette Thorøe er et kendt ansigt i mange HF-sammenhænge allerede. Som pædagogisk leder i flere år for HF på Vestjysk Gymnasium Tarm har hun god erfaring med implementeringer af pædagogiske tiltag og udvikling. Derudover har Anne-Mette Thorøe været i undervisningsministerens panel i forbindelse med gymnasiereform, deltaget i projekter for Synlig Læring, First Movers – et talentprogram for afgangselever i folkeskolen, organisationsudvikling og Herning kender hende allerede i samarbejdet ”Udvalgt til professionsuddannelserne” – et samarbejde mellem HF i Vestjylland og VIA Holstebro og EAMV. Hun er bekendt med Herning HF & VUCs store eksterne samarbejde med EUX Velfærd, VIA Design og Erhvervsakademiet i byen.

Anne Mette Thorøe har en baggrund som cand.mag. i engelsk og religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, studievejlederuddannelse og ledelsesuddannelse. Hun har desuden været ansat på Vestjysk Gymnasium Tarm siden 2007 med stadigt forskellige opgaver, pædagogisk leder siden 2011. Hun er i dag bosiddende i Tarm med sin mand, overlæge Jesper Thorøe og sine tre børn.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte formand Hans Henrik Okstrøm på tlf. 20 95 55 89.