Livet på skolen

Hverdagen på Herning HF & VUC er meget andet end undervisning. Vi lægger stor vægt på at skabe gode rammer, hvor faglighed, samvær og fællesskab hele tiden er i fokus.

Arrangementer og aktiviteter

På Herning HF & VUC kan du deltage i en lang række af aktiviteter fra fredagscafé, studierejser og foredrag til fester, kulturcafé og frivillig idræt.

Fester
Flere gange om året arrangerer elevrådet fester. Det er ofte temafester, og der plejer at komme rigtig mange.

Der er som regel en DJ eller livemusik. Overskuddet fra festerne går til at lave endnu bedre fester.

Og så er der naturligvis Gallafesten, der er en fantastisk opvisning af flotte kjoler, pressefolder i habitter, skarpt hår, blankpolerede sko, lækker make-up og – traditionen tro – Les Lanciers’ komplicerede trin og efterfølgende festmiddag med lærerne.

Billeder:

Fredagscafé
Hver anden måned holder elevrådet fredagscafé, hvor kantinen bliver omdannet til café-område med bordfoldbold, bordtennis, god musik, bar og forskellig underholdning.

Billeder:

Frivillig idræt
Frivillig idræt er et gratis tilbud for alle elever og kursister på Herning HF & VUC. Det er en god mulighed for at være aktiv og social på tværs af klasser og uddannelser.

Billeder:

Fællestimer
I løbet af skoleåret vil der også blive arrangeret fællestimer med foredrag og debatter.

Vi har bl.a. haft besøg af kunstneren Nadia Plesner, der har fortalt sin spændende historie om baggrunden for sit værk Darfurnica, og om den retssag værkets politiske budskab afstedkom.

Billeder:

Kulturcafé
En gang om året er der fremvisning af udstillinger og produktioner i billedkunst, mediefag og drama. Det er et arrangement med kreativiteten i fokus, og det plejer at være et stort hit blandt elever og lærere.

Billeder: