2-årigt HF

HF på Herning HF & VUC er for dig, der gerne vil Hurtigt Fremad. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige fag og niveauer, som passer til dine fremtidsplaner.

 

Kom Hurtigt Fremad med en 2-årig HF

HF er en ungdomsuddannelse for dig, som gerne vil have en gymnasial uddannelse på 2 år.

Start direkte efter 9. klasse
Er du glad for at gå i skole, så fortsæt på HF efter 9. klasse.

Klik her for at læse mere om optagelseskravene på det 2-årige HF.

Målrettet videregående uddannelser
En 2-årig HF giver dig alle muligheder for at kvalificere dig til videregående uddannelser – både mellemlange uddannelser og universitetsuddannelser.

Uddannelse til virkeligheden
Hos os vil du være en del af en spændende undervisning, hvor vi bl.a. samarbejder med VIA University College, Aarhus Universitet Herning, Erhvervsakademi MidtVest og Midt- og Vestjyllands Politi. På den måde bliver du afklaret i forhold til valg af videregående uddannelse.

HF-fagpakker rettet mod fremtiden
Det første år på HF arbejder du med de obligatoriske fag og lærer at blive en dygtig studerende. På andet år har du mulighed for at vælge imellem følgende HF-fagpakker:

Et spændende og motiverende læringsmiljø
Hos os er eleverne forskellige, både aldersmæssigt og erfaringsmæssigt. Det giver et spændende og motiverende undervisningsmiljø, hvor du udvikles både fagligt og personligt. Du bliver en del af et miljø, som er åbent, samarbejder og bygger på respekt for den enkelte.

Gensidig respekt for hinandens forskellighed og faglighed
Vores mål er, at alle elever trives og lærer noget. Med gensidig respekt for hinandens forskellighed og faglighed har vi tillid til, at vi i fællesskab kan få tingene til at lykkes.

En HF-uddannelse skaber ny fremtid.

Vi glæder os til at se dig.