2-årigt HF

HF på Herning HF & VUC er for dig, der gerne vil Hurtigt Fremad. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige fag og niveauer, som passer til dine fremtidsplaner.

Kom Hurtigt Fremad med en 2-årig HF

HF er en ungdomsuddannelse for dig, som gerne vil have en gymnasial uddannelse på 2 år. Du kan begynde på HF efter 9. klasse.

Klik her for at læse mere om optagelseskravene på det 2-årige HF.

Målrettet videregående uddannelser
En 2-årig HF giver dig alle muligheder for at kvalificere dig til videregående uddannelser – både mellemlange uddannelser og universitetsuddannelser.

Uddannelse til virkeligheden
Hos os vil du møde en anvendelsesorienteret og innovativ undervisning. Vi samarbejder med en række af videregående uddannelser, således at du i dit uddannelsesforløb bliver afklaret i forhold til valg af videregående uddannelse. HF er uddannelse til virkeligheden.

HF-fagpakker rettet mod fremtiden
Det første år på HF arbejder du med de obligatoriske fag og lærer at blive en dygtig studerende. På andet år har du mulighed for at vælge imellem følgende HF-fagpakker:

Et spændende og motiverende læringsmiljø
HF-uddannelsen er kendetegnet ved, at vores elever er forskellige, både aldersmæssigt og erfaringsmæssigt. Det giver et spændende og motiverende læringsmiljø, hvor du udvikles både fagligt og personligt. Vores dagligdag er kendetegnet ved åbenhed, samarbejde og respekt for den enkelte.

Vores vision er at være et attraktivt uddannelsessted for unge og voksne, som ønsker et fagligt ambitiøst og inspirerende uddannelsesmiljø.

Gensidig respekt for hinandens forskellighed og faglighed
Vores værdigrundlag sikrer, at alle elever trives og lærer noget. Med gensidig respekt for hinandens forskellighed og faglighed har vi tillid til, at vi i fællesskab kan få tingene til at lykkes. Vi stiller selvfølgelig krav til dig og forventer, at du deltager aktivt i undervisningen og tager din uddannelse seriøst. Alle på Herning HF & VUC er del af det fælles hold, som sikrer, at vi når målet, og vores lærere går gerne et ekstra skridt for at fremme den enkelte elevs læring og trivsel.

En HF-uddannelse skaber ny fremtid.

Vi glæder os til at se dig.