Studievejledning HF

Studievejledning HF

 

Tilmelding til det 2-årige HF
Tilmelding til det 2-årige HF foregår på www.optagelse.dk. Går du i 9. eller 10. klasse, er ansøgningsfristen 1. marts. For øvrige er ansøgningsfristen til det 2-årige HF 15. marts. Hvis du ikke kommer direkte fra en 9. eller 10. klasse, skal du bestille en tid til en personlig samtale hos en studievejleder, inden du sender din ansøgning. Klik her for at bestille en tid.

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder for at høre om ledige pladser.

Tilmelding til HF-enkeltfag
Du bliver optaget på HF-enkeltfag via en samtale med en studievejleder, så du er sikker på, at dit kursusforløb passer med dine ønsker, forudsætninger og behov. Klik her for at bestille tid.

Husk at medbringe dokumentation for tidligere aflagte prøver/eksamen til optagelsessamtalen.

Klik her for at læse mere om adgangskravene på HF-enkeltfag.

Vejledning under uddannelsen
Under uddannelsen kan du søge råd i studievejledningen i en lang række situationer, der har betydning for din gennemførelse af uddannelsen. Der kan være tale om studiemæssige og økonomiske problemer, men også om sociale og personlige forhold i relation til uddannelsen.

Opstår der problemer, er det vigtigt at du kontakter studievejledningen så hurtigt som muligt. Studievejledningen kan også være behjælpelig med henvisning til elevcoach eller psykolog.

Hør mere om dine muligheder

Share This