Torsdag den 8. december var 1. og 2. års elever på det 2-årige HF samlet til fælles morgensamling. Morgensamlingen bød på oplæg fra Misbrugscenter Herning, en opfordring til at gøre noget godt for andre, beretninger fra dette års studieture til Rom, Berlin og London samt et fantastisk musikalsk indslag.

Misbrugsrådgivning, -vejledning og -behandling
Misbrugscenter Herning kiggede forbi og fortalte om hvordan de kan rådgive, vejlede og behandle misbrugere, pårørende og andre, der har behov for det.

Mission Julepakke
Annika fra 2R fortalte om hvordan vi alle kan være med til at give lokale børn en bedre juleaften via Mission Julepakke. I foyeren på 1. sal står der et juletræ pyntet med julehjerter. På Julehjerterne står der køn og alder på et barn, og meningen er så, at man tager et julehjerte og køber en gave til fx en dreng på 4 år eller en pige på 7 år.

Læs mere om Mission Julepakke.

Studietur – en oplevelse for livet
Fem elever fra 2. år havde forud for morgensamlingen fået til opgave at fortælle om årets studieture. De gav alle andre et skønt indblik i, at studieturen er meget mere end undervisning, historie og kultur.

Alle fem elever lagde stor vægt på, at studieturen har en kæmpe betydning for sammenholdet i klassen. Det er hygge, sjov og ballade, byture (med og uden lærere), god mad, fællesskab og tætte bånd.

En skøn musikalsk afslutning
Morgensamlingen blev rundet af med et musikalsk indslag med Lucas og Sandra fra 1P. De fangede tilhørernes opmærksomhed med deres stemmer, og vi er allerede begyndt at glæde os til at opleve Lukas med band til fredagscafé den 3. februar 2017.

Klik her og hør lidt af Lucas’ musik.

 

Share This