Vi har grundet barselorlov og sygdom ledige vikariater inden for følgende fag: tysk, samfundsfag, dansk, engelsk, religion og matematik. Tiltrædelse henholdsvis november 2017 og januar 2018.

Herning HF og VUC er en dynamisk og udviklingsorienteret uddannelsesinstitution. Skolen rummer et 2-årigt HF-kursus med 16 klasser, heraf en HF-klasse for unge med Aspergers syndrom. Endvidere udbyder skolen HF-enkeltfag, Almen Voksenuddannelse, Forberedende Voksenundervisning og Ordblindeundervisning. Vi har ca. 800 årselever og 130 engagerede medarbejdere. De forskellige uddannelser i huset giver dig store muligheder for faglig og pædagogisk udvikling.
Skolen lægger vægt på faglighed, mangfoldighed og nytænkning, og vores målsætning er at skabe en skole, hvor unge og unge voksne i et anerkendende miljø får mulighed for udvikling, dannelse og uddannelse.

Vi forventer, at du har et ønske om at indgå i et uddannelsesmiljø, hvor teamsamarbejde og udvikling er en naturlig del af hverdagen. Du har pædagogisk engagement, lysten til at være sammen med unge mennesker og gåpåmod til implementering af en spændende ny hf-reform.
Du kan finde yderligere information om skolen her på hjemmesiden.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte rektor Anne Vandsø Madsen på tlf. 20 44 30 26 eller uddannelseschef Dorte Wille på tlf. 22 79 96 39.

Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Mail din ansøgning til jobmail@hhfvuc.dk senest den 20. oktober kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes den 24. oktober.

Share This