I uge 40, fra den 3.-9. oktober, markeres ordblindhed med den internationale Ordblindeuge. I Herning sætter Herning Bibliotekerne, Herning HF & VUC, AOF Midt, Netværkslokomotivet og Herning Kommune fokus på ordblindhed med events og informaton rettet mod børn, unge og voksne ordblinde.

I år foregår en håndfuld arrangementer på Biblioteket i Herning. Der er bl.a. app-café, oplæg for småbørnsforældre med fokus på sproglig indsats i en tidlig alder og hjælp til unge, ordblinde skoleelever og studerende. Se programoversigten her.

Torsdag den 5. oktober er vi stolte af at kunne præsentere dette års ordblindemesse
Ordblindemessen foregår her på skolen. På ordblindemessen kan du bl.a. møde skuespiller Thomas Bo Larsen (kendt fra Bedrag og Festen), som selv er ordblind.

Udover mødet med Thomas Bo Larsen vil du også kunne høre oplæg om viden om ordblindhed, se nyeste gadgets og apps til brug ifm. din skole og uddannelse, fritid og arbejdsliv.

Det er gratis at deltage på ordblindemesse, og du kan læse meget mere om den her.

Praktiske oplysninger
Det er muligt at parkere både ved hovedindgangen fra Brorsonsvej 2 og ved indgangen fra A I Holms Vej (indkørsel fra H P Hansens Vej). Kantinen er åben, så det er muligt at købe en varm ret, vand, sodavand, kaffe, te og kage.

Share This