Tilmelding og priser

Tilmelding

Du bliver optaget p√• HF-enkeltfag via en samtale med en studievejleder, s√• du er sikker p√•, at dit kursusforl√łb passer med dine √łnsker, foruds√¶tninger og behov. Klik her for at bestille tid i studievejledningen. Du¬† er ogs√• velkommen til at bestille en tid p√• telefonnr. 96 27 62 00.

Husk at medbringe dokumentation for tidligere aflagte pr√łver/eksamen til optagelsessamtalen.

 

Bemærk: Tilmeldingen til næste skoleår starter den 1. maj.

 

Adgangskrav
Du kan tidligst blive optaget på hf-enkeltfag et år efter, at du har afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse eller har modtaget tilsvarende undervisning, dvs. undervisning, der svarer til, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen.

Du kan altså ikke blive optaget, hvis du kommer direkte fra 10. klasse, hvad enten 10. klasse er taget på en folkeskole, en fri grundskole, en efterskole eller anden institution.

For at blive optaget p√• udvalgte fag, skal du normalt have fulgt undervisning i faget p√• det n√¶rmeste underliggende niveau – eller have faglige kvalifikationer, som vi sk√łnner er tilstr√¶kkelige.

Priser

Ved optagelse på HF-enkeltfag er der en deltagerbetaling. Nedenstående gebyrer gælder kursister, som ikke i forvejen har en videregående uddannelse. Har du det, kan du se prisen her.

Fag Pris
Biologi, dansk, engelsk, fysik, geografi, historie, kemi, matematik, psykologi, religion, samfundsfag og tysk 450 kr.
Billedkunst, erhvervs√łkonomi, filosofi, idr√¶t, musik, retorik og spansk 1.100 kr.

Alderspensionister og efterl√łnnere skal betale overn√¶vnte gebyrer samt yderligere kr. 750,- pr. fag.

Bemærk: Tilmeldingen til næste skoleår starter den 1. maj.

H√łr mere om dine muligheder

Bestil en tid hos en studievejleder
Share This