Ny HF-uddannelse fra august 2017

Uddannelse til virkeligheden

Ny HF-uddannelse fra august 2017

HF på Herning HF & VUC er for dig, som gerne vil Hurtigt Fremad. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige HF-linjer, som passer til dine fremtidsplaner.

Optag fra 9. klasse
HF er en ungdomsuddannelse for dig, som gerne vil have en gymnasial uddannelse på 2 år. Fra august 2017 kan du begynde på HF allerede efter 9. klasse.

Klik her og læs mere om optagelseskravene på det 2-årige HF.

Målrettet videregående uddannelser
Den nye HF-uddannelse giver dig alle muligheder for at kvalificere dig til videregående uddannelser- både mellemlange uddannelser og universitetsuddannelser.

I den nye HF-uddannelse vil du møde en anvendelsesorienteret og innovativ undervisning. Vi samarbejder med en række af videregående uddannelser, således at du i dit uddannelsesforløb bliver afklaret i forhold til valg af videregående uddannelse. HF er uddannelse til virkeligheden.

Du har mulighed for at vælge imellem følgende HF-linjer:

Et spændende og motiverende læringsmiljø
HF-uddannelsen er kendetegnet ved, at vores elever er forskellige, både aldersmæssigt og erfaringsmæssigt. Det giver et spændende og motiverende læringsmiljø, hvor du udvikles både fagligt og personligt i en dagligdag, der er præget af åbenhed, samarbejde og respekt for den enkelte.

Vores vision er at være et attraktivt uddannelsessted for unge og voksne. Vi tilbyder et fagligt ambitiøst og inspirerende uddannelsesmiljø.

Gensidig respekt for hinandens forskellighed og faglighed
Vores værdigrundlag sikrer, at alle elever trives og lærer noget. Med gensidig respekt for hinandens forskellighed og faglighed har vi tillid til, at vi fællesskab kan få tingene til at lykkes. Vi stiller selvfølgelig krav til dig og forventer, at du deltager aktivt i undervisningen og tager din uddannelse seriøst. Alle på Herning HF & VUC er del af det fælles hold, som sikrer at vi når målet, og vores lærere går gerne et ekstra skridt for at fremme den enkelte elevs læring og trivsel.

En HF-uddannelse skaber ny fremtid.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Anne Vandsø Madsen
Rektor

Hør Maria fortælle hvorfor hun valgte Herning HF & VUC.

Hør Morten fortælle hvad HF på Herning HF & VUC har givet ham.

Hør Bettina fortælle hvorfor unge skal vælge Herning HF & VUC.

Share This